Social profil

Selv om Teglgårdsparkens Nærkøb er en lille virksomhed er det vigtigt for os, at vi yder bidrag til sociale formål. Vi ønsker at påtage os et socialt ansvar og har derfor valgt at yde økonomisk støtte til forskellige formål.

Vi taget en beslutning om, at der doneres 1 uges sommerferie i et af vores udlejningshuse samt et kontant bidrag til en ny forening eller et nyt formål hvert år.

I 2013 var det Muskelsvindfonden, i 2014 var det Hjerteforeningen, i 2015/2016 var det Landsforeningen Downs Syndrom og i 2017 har vi valgt at prøve noget helt nyt. Vi har indgået aftale om økonomisk sponsorat med danseparret Erminia Mirasola og  Nikoloz Mujiri og at vi samtidig tilbyder Nikoloz Mujiris familie 1 uges ophold i et af vores huse, så de kan være tæt på deres søn. Erminia og Nikoloz er et ungt dansepar på vej opad både nationalt og internationalt.

Det unge dansepar bor i Hadbjerg, hvor vi jo selv bor privat og vi har derfor kendt Erminia siden hun blev født. Vi har fulgt hende lidt på afstand, men nu hvor hun og Nikoloz for alvor satser alt på dansen, som jo er en meget dyr sport, har det unge par ikke kun brug for publikum - de har i den grad brug for økonomisk støtte og det fik os i tænkeboks. Da Nikoloz samtidig er flyttet fra både sit hjemland og sin familie er det oplagt at vi kan støtte dem økonomisk så de kan dyrke deres passion og samtidig bruge vores årlige uge i et sommerhus til at tilbyde Nikoloz's familie et ophold tæt på sønnen. Det unge par har kun danset sammen siden nytåret 2016 men kan allerede kalde sig danske mestre. Nikoloz er flyttet ind hos Erminias familie, har lært dansk og så træner de mange timer 5-6 gange om ugen ved siden af deres skole. Vi håber, at vores kunder vil tage ligeså godt imod dette tiltag som de har gjort de forgående år hvor vi har støttet forskellige foreninger.  Hvis det kan passes ind i det travle unge pars kalender vil Teglgårdsparken få mulighed for at for en helt unik oplevelse og komme tæt på parret i løbet af sæson 2017.

Vi glæder os meget til at følge Erminia og Nikoloz.

Følg danseparret på facebook: https://www.facebook.com/Nikoloz-Mujiri-Erminia-Laura-Bjerring-Mirasola-1609007652750096/?ref=page_internal

Erminia Collage

 

 


 

Midtjyllands Sommerhusudlejning

Midtjyllands Sommerhusudlejning er et nystartet formidlingsbureau, der ønsker at tilbyde danske sommerhuse i hele Midtjylland til udlejning.

Der vil løbende blive tilføjet nye huse og områder.

Det vil være muligt at leje husene i forskellige perioder samt med fleksible ankomst- og afrejsedage.

 

 

 

Kontakt os

Midtjyllands Sommerhusudlejning
Teglgårdsparken 149, Truust
8882 Fårvang
Tel.: 27 84 78 81
Mail: nina@midtjyllandssommerhusudlejning.dk
CVR-NR.: 31408873