Om os & social profil

Social profil

Selv om Midtjyllands Sommerhusudlejning er en lille virksomhed er det vigtigt for os, at vi yder bidrag til sociale formål. Vi ønsker at påtage os et socialt ansvar og har derfor valgt at yde økonomisk støtte til forskellige formål.
Vi taget en beslutning om, at der doneres 1 uges sommerferie i et af vores udlejningshuse samt et kontant bidrag til en ny forening eller et nyt socialt ansvarligt formål hvert år.

I 2013 var det Muskelsvindfonden, i 2014 var det Hjerteforeningen, i 2015/2016 var det Landsforeningen Downs Syndrom og i 2017/2018/2019 valgte vi at prøve noget helt nyt. Vi indgik aftale om økonomisk sponsorat med danseren Erminia Mirasola og hendes partner og tilbød samtidigt Erminias familie 1 uges ophold i et af vores huse, så de kunne være sammen. Erminia var en ung danser på vej opad både nationalt og internationalt. Erminia valgte i 2019 at pause karrieren pga. skader og overbelastning.

I 2020 satte Covid-19 situationen en stopper for vores tiltag og der blev i stedet doneret penge til Børns vilkår.
I 2021 donerede vi et hus til Aarhus Krisecenter og nød at se en glad flok kvinder og børn nyde roen og området.
I 2022 donerede vi et hus samt en varevogn fuld af legetøj til Aarhus Krisecenter.

Vi sender også et kontant beløb hver måned - året rundt - til "Børns vilkår", "Danske Hospitals Klovne" og "100% for børnene".

Om os

Midtjyllands Sommerhusudlejning er Danmarks måske hyggeligste bureau med stort lokalt kendskab. Bureauet drives af Nina Thomsen med hjælp fra familien og enkelte ansatte.
Bureauet er ungt men ikke uden erfaring i udlejning af sommerhuse og sætter en ære i at yde god service til alle kunder og samarbejdspartnere.
Ambitionen er at kunne fremskaffe lige det kunderne ønsker, at være fleksible og at kunne træffes alle ugens dage.