Om formidlingsaftalen

Om Midtjyllands Sommerhusudlejnings formidlingsbestemmelser ved sommerhusudlejning

Formidlingsbestemmelserne er en specifikation af samarbejdet mellem dig som sommerhusejer og Midtjyllands sommerhusudlejning.

Formidlingsbestemmelserne fastlægger entydigt forpligtelserne for både sommerhusejer og Midtjyllands Sommerhusudlejning i forbindelse med bl.a. klargøring af sommerhuset, opkrævning af depositum, afregning, afbestillingsgaranti, afhjælpning af fejl, markedsføring, opsigelse, eget brug af sommerhuset, eneret til formidling, salg af sommerhuset og forsikring mv.

Hvert år, medio maj måned, fremsender Midtjyllands Sommerhusudlejning til samtlige af vores sommerhusejere forslag til nye afregningspriser, en oversigt over de registreringer vi har på sommerhuset, samt de Formidlingsbestemmelser der er gældende for den efterfølgende sæson.

Det er sjældent, at der er ændringer til Formidlingsbestemmelserne, men der kan f.eks. ske lovændringer, som gør at vi må tilrette Formidlingsbestemmelserne til disse.

Link: til dok. Med gældende formidlingsbestemmelser 

 

Midtjyllands Sommerhusudlejning

Midtjyllands Sommerhusudlejning er et nystartet formidlingsbureau, der ønsker at tilbyde danske sommerhuse i hele Midtjylland til udlejning.

Der vil løbende blive tilføjet nye huse og områder.

Det vil være muligt at leje husene i forskellige perioder samt med fleksible ankomst- og afrejsedage.

 

 

 

Kontakt os

Midtjyllands Sommerhusudlejning
Teglgårdsparken 149, Truust
8882 Fårvang
Tel.: 27 84 78 81
Mail: nina@midtjyllandssommerhusudlejning.dk
CVR-NR.: 31408873