Gruppertur

Vi kan tilbyde skræddersyede ture med overnatning i et eller flere sommerhuse eller i shelters/telt på Kongensbro Teltplads. På Kongensbro Teltplads er der toiletbygning og bålplads. Vi bestiller gerne turene til Jer, afregner med det/de ønskede ture så I kan få en samlet pris.

Vi har sommerhuse der kan rumme 6, 8, 12, 16 og 24 personer i Truust tæt på Silkeborg, Viborg, Randers og Århus. Husene ligger alle indenfor 200 meters afstand fra hinanden. Teglgårdsparken har fælles solopvarmet pool (fra medio maj til medio september) og dejlig stor legeplads til fri afbenyttelse når man bor i et af husene. Alle huse har spiseplads og opholdsrum svarende til antallet af sengepladser. I flere af husene er det tilladt at opsætte telte,

Vi kan tilbyde hjælp til kørsel eller fragt af bagage, cykler og biler. Man kan komme med tog til Silkeborg, der ligger i cykel- eller kanoafstand af Truust.  Fra Truust by er der mulighed for offentlig transport (rutebil) til Viborg og Århus.

Vi kan tilbyde spisning i Teglhuset eller indkøb efter Jeres ønsker med ret til tilbagelevering af ubrugte varer. Priserne på vores dagligvarer ligger kun ganske lidt over almindelig supermarkeds priser. Vores butik har åbent efter aftale udenfor skolernes sommerferie.

Se mere under Dagligdagen, Turforslag og Priser.

 

Midtjyllands Sommerhusudlejning

Midtjyllands Sommerhusudlejning er et formidlingsbureau, der tilbyder sommerhuse i Silkeborgområdet til udlejning.

Der vil løbende blive tilføjet nye huse.

Det vil være muligt at leje husene i forskellige perioder samt med fleksible ankomst- og afrejsedage.

 Vi er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening

 

 

Kontakt os

Midtjyllands Sommerhusudlejning
Teglgårdsparken 149, Truust
8882 Fårvang
Tel.: 27 84 78 81
Mail: nina@midtjyllandssommerhusudlejning.dk
CVR-NR.: 31408873