Dagligdagen og andet info

Dagligdagen i Teglgårdsparken:

Måltiderne
Vi kan servere sund, spændende og ernæringsrigtig kost til rimelige penge.

Morgenmaden
Serveres normalt i hold kl. 7, 8 og 9 så I kan nå dagens tur og består af hvad man forventer at finde på et dansk morgenbord.

Frokostpakker
Under morgenmaden sætter der pålæg mv. ind så I selv kan smøre madpakkerne, dette gælder dog kun hvis man er på fuld forplejning. Frugt og drikkevarer er ikke inkluderet, men kan bestilles seperat.

Aftensmad
Serveres igen i hold kl 17, 18 og 19 så det passer i Jeres tidsplan.

Specialkost
Såfremt der i klassen er deltagere, der er diabetiker, ikke spiser svinekød eller er vegetar skal vi have besked om dette 4 uger før ankomst, så køkkenet kan tage hensyn til dette. Såfremt det drejer sig om glutenallergi og lign. allergier og heraf specielkost SKAL ELEVEN ELLER LÆREREN VENLIGST SELV MEDBRINGE DET NØDVENDIGE SPECIELKOST

Generelt om måltiderne
Det er vigtigt at tider der er aftalt overholdes både af hensyn til køkkenet og ikke mindst af hensyn til jeg selv og andre der skal spise.

Uden fuld forplejning
Der kan bestilles sandwich eller feks. pastasalat der vil være klar til afhentning efter morgenmaden. Alle måltider kan også tilberedes af Jer selv i de enkelte huse og vi kan være behjælpelige med indkøb af de ønskede råvarer.

Før ankomsten
Hvis I ønsker at bestille et ophold hos os skal I kontakte os på mail (nina@midtjyllandssommerhusudlejning.dk) eller på mobil 27 84 78 81. I vil modtage en skriftlig bekræftelse på mail og er dermed sikret plads hos os.

Ankomst
Hovedparten af Jer vil ankomme med tog i Silkeborg og vi kan hjælpe med transport derfra. Teglgårdsparken ligger i cykelafstand (ca.19 km)  hvis I har cykler med. Afhentning aftales ved bestilling og prisen afhænger af antallet af personer.

Afrejse
Der er udcheckning af husene kl. 10.00 eller efter nærmere aftale.

Sengetøj
Skal medbringes eller bestilles ( 40,00 kr. pr. sæt )

Opholdsrum
Kan lånes efter aftale.

Ordensregler i området:
Vi forventer at husene og området behandles med respekt og at der ikke smides affald på stierne i Teglgårdsparken. Der henstilles til udendørs ro efter kl. 22.00. Poolen er åbent fra kl. 8.00-22.00 og benyttes på eget ansvar. Der kan gives tilladelse til at benytte pool på andre tider.
Der må arrangeres natløb i området efter aftale og mod at der tages hensyn til områdets øvrige beboere.

Afbestillingsregler:

Lejers annullering af lejeaftalen
Før opholdets begyndelse kan lejer til enhver tid skriftligt pr. e-mail til os, med angivelse af begrundelse, annullere lejeaftalen. Annulleringen er først gældende, når den er os i hænde. Annullerer lejeren aftalen, eller påbegynder denne ikke opholdet, kan vi forlange gebyr af de af os trufne foranstaltninger over for tredjemand samt for vores egne omkostninger og eventuelle erstatningskrav. Følgende annulleringsgebyrer vil blive opkrævet:
Indtil 60 dage før lejemålets påbegyndelse: 20 % af totallejen, dog mindst DKK 500,00 + administrationsgebyr.
Fra 59-35 dage før lejemålets påbegyndelse: 50 % af totallejen, dog mindst DKK 500,00 + administrationsgebyr.
Fra 34. dag til og med ankomstdagen eller senere og ved udeblivelse: 100 % af totallejen + administrationsgebyr.

Midtjyllands Sommerhusudlejning

Midtjyllands Sommerhusudlejning er et nystartet formidlingsbureau, der ønsker at tilbyde danske sommerhuse i hele Midtjylland til udlejning.

Der vil løbende blive tilføjet nye huse og områder.

Det vil være muligt at leje husene i forskellige perioder samt med fleksible ankomst- og afrejsedage.

 

 

 

Kontakt os

Midtjyllands Sommerhusudlejning
Teglgårdsparken 149, Truust
8882 Fårvang
Tel.: 27 84 78 81
Mail: nina@midtjyllandssommerhusudlejning.dk
CVR-NR.: 31408873